Fornitalia

De uitdaging

Met voortdurende verbetering in gedachten was het herontwikkelen van de technische aspecten van de website van Fornitalia een mooie stap in hun groei. De uitdaging voor Cross Internet was om webshop vitaliteit te verbeteren waardoor toekomstige online marketingcampagnes effectiever ingezet kunnen worden.

Een belangrijke focus voor de nieuwe website was de optimalisatie van de codering van de website. Deze optimalisatie moest ervoor zorgen dat de webshop snel en eenvoudig in gebruik zou blijven, zelfs met een groot aantal bezoekers op de website. Tevens was het belangrijk dat de klant zelf contentaanpassingen kon doorvoeren zonder hier de hulp van Cross Internet voor nodig te hebben.

De oplossing

Cross Internet heeft de structuur van de eerdere website volledig in kaart gebracht en in combinatie met diverse tools zijn de waardevolle pagina’s zichtbaar gemaakt. Vervolgens is er middels een uitgebreid zoekwoordenonderzoek de best mogelijke contentstrategie uitgedacht. Deze contentstrategie is gekoppeld aan het voor Google geoptimaliseerde beheersysteem (CMS).

In combinatie met geoptimaliseerde codering is de webshop uitstekend leesbaar voor Google en tegelijkertijd erg snel en eenvoudig in gebruik voor de bezoeker. Door de moderne uitstraling en gebruiksvriendelijke opzet is het voor potentiële klanten eenvoudig om producten te vinden en te bestellen. De verbeterde vitaliteit van de webshop heeft ervoor

Webshop brede zoekfunctie

Op de nieuwe website van Fornitalia kan de bezoeker eenvoudig de gehele collectie doorzoeken middels de zoekfunctie aan de voorkant. Op basis van één of meerdere zoekwoorden kan de bezoeker de gewenste producten, categorieën en merken vinden.

Webshop brede zoekfunctie

Uitgebreide informatievoorziening

Op alle niveaus is nagedacht over wat de bezoeker te zien moet krijgen.

Zo kan de bezoeker bij een product gemakkelijk en snel alle documenten terugvinden, de verkoopprijzen zien.

Door de gehele webshop staat Luigi de pizzabakker rechtsonder in beeld klaar om de bezoeker altijd snel bij contactgegevens uit te laten komen.

Uitgebreide informatievoorziening

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1