GOO-Limburg

De uitdaging

GOO-Limburg zocht naar een website die hun sfeer van gezelligheid en Bourgondisch genieten uitstraalt. Ze wilden dat bezoekers direct een duidelijk beeld zouden krijgen van wat ze konden verwachten bij GOO-Limburg, inclusief informatie over het pop-up restaurant op locatie, de activiteiten en paintball-arrangementen. Het was aan Cross Internet om deze uitdaging aan te gaan en een website te ontwikkelen die voldeed aan de hoge verwachtingen van GOO-Limburg en de bezoekers. Cross Internet moest zorgen voor een unieke en onderscheidende website, waarop bezoekers eenvoudig offertes konden aanvragen, menu's konden bekijken en activiteiten konden boeken, allemaal op desktop, mobiel en tablet. Door deze uitdaging aan te gaan heeft Cross Internet een website gecreëerd die de sfeer van GOO-Limburg perfect weergeeft en die bezoekers snel en gemakkelijk toegang biedt tot alle activiteiten en informatie die GOO-Limburg te bieden heeft.

De oplossing

GOO-Limburg zocht naar een website die alles wat zij te bieden hebben duidelijk en onderscheidend presenteert. Cross Internet nam deze uitdaging aan en creëerde een volledig op maat gemaakte unieke website die de Bourgondische sfeer van GOO-Limburg weerspiegelt. Bezoekers van de website krijgen direct een beeld van wat zij kunnen verwachten van GOO-Limburg: gezelligheid, een bourgondische sfeer en heerlijk genieten van Limburgse streekproducten.

Via een op maat gemaakte offerte module kunnen bezoekers eenvoudig een offerte aanvragen voor het pop-up restaurant van GOO-Limburg op locatie. Daarnaast is er een agenda ontwikkeld waarin alle komende activiteiten te vinden zijn. Via deze agenda kunnen bezoekers zich aanmelden voor aankomende activiteiten en bekijken welke activiteiten er deze maand en de komende maanden worden georganiseerd. Ook is er een op maat gemaakte module ontwikkeld waarin bezoekers het weekmenu kunnen bekijken dat deze week wordt geserveerd op de nabijgelegen campings.

Gericht op conversie

Op de website kunnen bezoekers eenvoudig een offerte aanvragen voor het pop-up restaurant van GOO-Limburg op locatie, het menu bekijken dat deze week wordt geserveerd op de nabijgelegen campings en zich aanmelden voor activiteiten, allemaal ook beschikbaar op mobiel of tablet. Kortom, de website biedt een snelle en gemakkelijke manier om de Limburgse ervaring van GOO-Limburg te beleven.

Bekijk de site
Gericht op conversie
Altijd goed bereikbaar en behulpzaam team. Feedback word direct opgepakt en aangepast.
Max Wetzels GOO-Limburg

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1