Copywriting

Goede teksten zijn de basis van een goede website. Professionele en wervende teksten die van bezoekers betalende klanten maken.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Copywriting

Tegenwoordig is Google (één van) de sleutel(s) tot het aantrekken van nieuwe klanten voor uw bedrijf. Uw doelgroep googlet op bepaalde zoektermen en aan de hand daarvan is het de bedoeling dat ze op uw website terecht komen. Goede copywriting speelt een significante rol in dit proces. Wanneer uw website is voorzien van de juiste teksten, is dit voor Google namelijk een graadmeter wat betreft de kwaliteit van uw website. Een "goed beoordeelde website" komt hoger in de zoekresultaten en zal dus meer bezoekers krijgen.

SEO copywriting

Uiteraard dienen alle pagina's in uw website correcte en relevante informatie te bevatten, die ook nog eens op een aantrekkelijke wijze in een goed leesbare tekst is verwerkt. Wanneer u echter relevant publiek op uw website wilt verwelkomen, en dat publiek wilt omzetten in betalende klanten, dan is het van belang om te kiezen voor SEO copywriting. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit houdt in dat er bij het schrijven van de teksten rekening wordt gehouden met de woorden waarop u gevonden wilt worden in Google.

Wanneer u kiest voor SEO copywriting, dan doen we aan de hand van de door u aangeleverde informatie een onderzoek naar de juiste woorden die gebruikt gaan worden in de teksten. Aan de hand daarvan zorgen we voor speciale pagina's in de website die erop zijn gericht om conversie te genereren.

De voordelen op een rijtje:

  • Bij SEO copywriting krijgt u de garantie dat u een relevant publiek op uw website ontvangt;
  • Uw potentiële klanten komen binnen op uw website via een pagina die precies weergeeft waarnaar ze op zoek waren. Dit verhoogt de conversie;
  • De SEO pagina's worden mooi opgemaakt, waardoor ze een kwalitatieve toevoeging zijn voor uw website;
  • Het is mogelijk om de pagina's “onzichtbaar” in de website te zetten, zodat deze nagenoeg alleen via Google te bereiken zijn;
  • Door regelmatig SEO pagina's aan uw website toe te voegen, groeit de website in omvang. Dit is goed voor uw zoekmachinepositie.

Onze SEO copywriters creëren graag zoekmachinevriendelijke content voor uw website. Laat u informeren naar de mogelijkheden en laat ons vrijblijvend gefundeerde suggesties doen die uw website naar een hoger level tillen.

De Bruidsstylisten

Arits Hair Beauty Style wilde graag een aparte website opzetten voor hun bruidsvisagie en hairstyling. Dit is namelijk een relatief grote tak binnen hun dienstenaanbod, en daarom willen ze hier extra aandacht aan geven door er een apart concept voor op te zetten.

Bekijk deze case
Monique van Melick | Gemeente Weert Project Vastgoed Weert

" Ik ben erg tevreden, ze geven snel reactie op je vraag met goede inhoud en extra informatie.... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap