Social media marketing

Wees online zichtbaar en bereik uw doelgroep via social media middels een passende strategie.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Social media voor bedrijven

Wanneer u zich als bedrijf gaat richten op een bepaalde doelgroep, dan is de eerste vraag: waar bevindt deze doelgroep zich? In veel gevallen is het antwoord: op social media.

Social media is een voortdurende trend die bedrijven absoluut niet mogen negeren. Uw doelgroep bevindt zich een groot gedeelte van de dag op diverse social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, Youtube en Twitter, en daarom is het een gemiste kans wanneer uw bedrijf hier niet zichtbaar is. Social media marketing heeft als doel om uw aanwezigheid op social media nuttig te maken. De wijze waarop is geheel afhankelijk van u: meer bezoekers, meer leads of sales, klantenservice, een verhoging van de naamsbekendheid? Wat het doel ook is, u bereikt dit effectief door gebruik te maken van een optimale social media strategie.

Waar kan Cross Internet u in bijstaan?

Na het bepalen van uw doelstellingen, beginnen we bij het begin: zijn er social media accounts? Zo nee, dan worden deze aangemaakt. Daarna worden deze optimaal ingesteld en voorzien van degelijk ontworpen grafisch materiaal en noodzakelijke tekst. Vervolgens creëren we, in samenspraak met u, content die we op de juiste momenten online uitzetten. Uiteraard houden we de resultaten goed bij zodat we handig kunnen overzien hoeveel personen actie ondernemen aan de hand van elke social media post. Aan de hand van deze data kunnen we de strategie eventueel bijschaven om een optimaal resultaat te bereiken.

Het opbouwen van een social media strategie is niet alleen nuttig vanwege de hierboven genoemde zaken. Het draagt ook bij aan de algehele vindbaarheid van uw website. Het gaat dus veel verder dan bepalen wat en hoe vaak er wordt gepost.

Social media effectief inzetten

  • Het verkopen of promoten van items
  • Promoten van een fysieke locatie of evenement
  • Naamsbekendheid creëren
  • Het juiste bedrijfsimago schetsen
  • Creëren van een online community
  • Opwekken van betrouwbaarheid
  • Bieden van klantenservice (beantwoorden van vragen) 
  • Genereren van verkeer naar de website
  • Creëren van informatieportaal
  • Werving & selectie 

Uiteraard is het afhankelijk van uw onderneming en bedrijfsdoelen welke van de bovenstaande doelen van toepassing zijn. Wilt u advies in het opzetten van een social media strategie met zichtbaar resultaat? Neem contact met ons op en laat u informeren. 

Rademakers

Al sinds 1965 ontwerpt en fabriceert Rademakers Fur and Fashion jassen en accessoires. Op het atelier in Sittard worden kwalitatief hoogwaardige bont, leer en lammy producten vervaardigd voor de particuliere markt. De kennis, vakmanschap en oog voor maatwerk hebben in de loop der jaren gezorgd voor een gevestigde naam, waardoor gei╠łnteresseerde klanten vanuit heel Nederland afreizen naar het atelier in Sittard.

Bekijk deze case
Tom Gielis Garage Tom Gielis

" Meedenkend & mooi eindresultaat, contact over en weer goed. Kortom zeer tevreden over de gang van zaken.... "

Bekijk alle klantreacties
Facebook marketing: wat is het en hoe doet u het?
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap