Bodudo

De uitdaging

Opvallen in de regionale markt van elektriciens en naamsbekendheid stimuleren. Dat is de uitdaging die Bodudo bij Cross Internet neerlegde. Door het ontbreken van een goed werkende website lag de focus vooral op één doelstelling: het realiseren van een aantrekkelijke en deugdelijke website die gevonden wordt.

De oplossing

Aan de hand van een positioneringsgesprek is in samenspraak de nieuwe uitstraling van Bodudo bepaald. Een frisse, overzichtelijke en persoonlijke website gericht op particulieren en bedrijven. Het bestaande logo van Bodudo is gemoderniseerd, helemaal passend bij de huisstijl. In navolging van diverse feedbacksessies mag het resultaat er wezen: een website waarin de identiteit van Bodudo naadloos is vertaald en die aansluit op de behoefte van de websitebezoekers.

Naast een professionele website is online vindbaarheid essentieel om conversie te realiseren. Volgens een contentstrategie is de inrichting van de website bepaald, om helemaal in te spelen op de lokale vindbaarheid. Rondom de livegang van de website is er flink gewerkt aan de organische vindbaarheid. Dit is een lopend proces dat ook na de oplevering deskundig wordt bijgehouden en geoptimaliseerd.

Binnen 1 maand hoog in Google

Door een doordachte contentstrategie, perfect werkende website heeft Google al op korte termijn één van de belangrijkste zoektermen 'Electricien Weert' een pagina 1 notering gegeven.

Het bewijs dat ook een nieuwe website snel kan scoren binnen een concurrerende online markt.

G Electricien Weert |

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1