Verkeyn Ventilatie Service

De uitdaging

De onderneming klopte bij Cross internet aan met ambitieuze groeidoelstellingen. Hiervoor dient het aantal contactmomenten met geïnteresseerden stabieler en continuer te zijn. Daarnaast wilde Verkeyn Ventilatie Service zich met een unieke positionering duidelijker onderscheiden ten opzichte van de allround installatiebedrijven. Dit alles gepresenteerd middels een frisse, informatieve en toch overzichtelijke website met toch een persoonlijke touch. Een verdere voorwaarde was ook dat tevreden klantreacties visueel meermaals in het ontwerp op een passende plek opvallend naar voren zouden komen, zonder storend te zijn voor de informatievoorziening.

De oplossing

Na de gezamenlijke positioneringssessie is een duidelijke positiebepaling en marktbenadering gekozen om de gewenste doelstellingen te behalen. We hebben vervolgens een advies gegeven over welk beeldmateriaal goed bruikbaar zou zijn in het grafisch ontwerp. Direct hierna zijn we gestart met copywriting. Zowel in het ontwerp als ook in de tekst diende zijn persoonlijk overkomen herkenbaar te zijn.

Al met al heeft dit geresulteerd in een frisse en overzichtelijke website met een overduidelijk aanwezig persoonlijk karakter. Het marketing content plan, met extra focus op lokale vindbaarheid, leverde binnen twee weken al de eerste leads op. De website zorgt er namelijk voor dat geïnteresseerde bezoekers na relevante zoektermen in Google ingetikt te hebben, op de nieuwe website van Verkeyn Service geraken. Een aanzienlijk percentage van deze bezoekers neemt contact op. Dit omdat de website de juiste informatie verstrekt en een professionele uitstraling heeft.
Na vele positieve verhalen gehoord te hebben van vrienden en kennissen over cross internet, besloten een afspraak te maken om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Dit bleek achteraf een zeer goede keuze te zijn geweest. Antoine en zijn team hebben een super mooie website voor mij gemaakt, volledig naar mijn wensen. Ook is mijn bedrijf nu goed vindbaar op google wat nu al heeft geleid tot meerdere nieuwe klanten per week.
Ik zou Cross Internet zeker aanraden, ze leggen alles in begrijpelijke taal uit, geven goede tips en denken mee. Heel benieuwd waar dit mijn bedrijf in de toekomst zal brengen.
Antoine en team, nogmaals ontzettend bedankt!
Bram Verkeyn Verkeyn Ventilatie Service

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1