Next Level Amazon

De uitdaging

Online verkopen is niet nieuw in het hedendaagse online landschap. Wil je online gaan verkopen? Dan wordt je op het internet al gauw overvallen door de vele mogelijkheden en oplossingen. Hierdoor ontstaat het risico dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Onze uitdaging en doelstelling is het formuleren van een krachtige en unieke online strategie. Eén die zorgt dat Next Level Amazon uitblinkt en opvalt bij de doelgroep.

De oplossing

Aan de hand van een positioneringssessie hebben we samen met Next Level Amazon een de ultieme online klantreis uitgewerkt. Deze geldt voor de ontwikkeling, maar zeker ook voor de marketing uitrol (nu en in de toekomst) als krachtige leidraad.

Een op maat gemaakte website zorgt dat de uitgebreide contentstrategie overzichtelijk in de website gehuisvest kan worden. Hiermee wordt gezorgd dat de organische vindbaarheid structureel uitgebouwd kan worden terwijl het overzicht voor de bezoeker bewaard blijft.

Om te zorgen dat op korte termijn de website zijn eerste leads gaat genereren zijn meerdere betaalde campagnes aangesloten. Op deze wijze komt Next Level Amazon al in de oriënterende fase onder de aandacht bij de doelgroep.

Het resultaat? In de eerste dagen na de lancering zijn de eerste leads al geregistreerd!
Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor de hulp. Echt top werk geleverd en een erg fijne samenwerking! Ben blij met de website, eerste leads komen nu binnen en de kosten tot nu toe zijn een stuk lager 🚀
Huub Knapen Next Level Amazon

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1