Zoekmachine optimalisatie

Maak uw website of webshop vindbaar op de juiste zoektermen en laat het aantal relevante bezoekers toenemen!

Bekijk ons portfolioDirect contact

Wat is SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie?

Wellicht heeft u de term al eens gehoord: SEO. Maar wat is SEO precies? De afkorting staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Het zorgt ervoor dat (potentiële) klanten uw website kunnen vinden via online zoekmachines. Gaat u maar na: wanneer u zelf online op zoek gaat naar een bedrijf, dan maakt u waarschijnlijk gebruik van Google. Dit doet uw potentiële klant dus ook. En het is belangrijk dat we deze potentiële klant middels SEO op úw website laten uitkomen.

Inbound marketing

Hoe gaat SEO in zijn werk?

Door de zoekwoorden te selecteren waarop uw doelgroep online zoekt, kunnen we heel gericht actie ondernemen om uw website op die specifieke woorden hoog in de Google zoekresultaten te krijgen. Wanneer u op de juiste zoekwoorden hoog in de zoekmachines staat, resulteert dit in een toename van het aantal relevante bezoekers. Deze bezoekers zijn specifiek op zoek naar uw product of dienst, dus zodra deze relevante bezoekers zich op uw website bevinden, is de kans op een lead zeer groot. Meer leads betekent meer omzet.

Niet eenmalig, maar doorlopend

Zodra u een hoge positie in Google heeft bereikt, betekent dit dat een concurrent het veld heeft moeten ruimen. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid aan de slag gaan om zijn positie terug te veroveren. Dit is de voornaamste reden dat SEO geen eenmalige actie is, maar een doorlopend proces. Tevens past Google telkens het algoritme aan waarmee het bepaalt welke websites op de hogere posities in de zoekresultaten komen te staan. Dat is de tweede reden dat Cross Internet inzet op doorlopende SEO optimalisatie van uw website. Dit betekent dat de hogere Google-posities niet alleen bereikt, maar ook behouden worden.

Wat kan Cross Internet voor u betekenen op het gebied van SEO optimalisatie?

In het kort:

  • Hogere posities in Google op relevante zoektermen
  • Méér (relevante) bezoekers op uw website
  • Een groei van het aantal leads en contactaanvragen, die logischerwijs resulteren in een hogere conversie en hogere omzet

Interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen u graag meer over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

HypothekersUnie

HypothekersUnie B.V. is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.

Bekijk deze case
Marina van Rossum OAMKB Sittard VOF

" Dankjulliewel voor de goede zorgen & de mooie innovatieve samenwerking sinds 2009!... "

Bekijk alle klantreacties
SEO kosten
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap