Stage lopen bij Cross Internet

Interessante stages in allerlei vakgebieden.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Meewerken en leren

Stage lopen in Limburg doe je natuurlijk het liefst bij een interessant bedrijf waar je veel kan leren. Daarom kies je voor Cross Internet als jouw stagebedrijf in Limburg. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een leerzame en leuke stage-ervaring op te doen in een professionele, jonge en informele omgeving. Ons bedrijf is gelegen in Nederweert, ongeveer twee minuten van de snelweg, en is voor studenten uit Brabant en Limburg goed te bereiken. Ook zijn wij vlot met het openbaar vervoer bereikbaar. Mocht je op zoek zijn naar een stage nabij Weert (Limburg) dan is Cross Internet perfect voor jou gelegen.

Wie is Cross Internet?

Voordat je de keuze maakt waar je stage gaat lopen, wil je eerst weten wat voor soort onderneming het is zodat je kunt bepalen of de organisatie bij je verwachtingen past. Cross Internet is een full service internet marketing bureau waarbij wij ons richten op het gehele ontwikkelingsproces van een online bedrijfspresentatie. De diensten die we onder meer aanbieden zijn webdevelopment, webdesign, programmeer maatwerk / software engineering en online marketing. Met onze diensten richten wij ons op MKB bedrijven in hoofdzakelijk Limburg en Noord-Brabant. Naast dat wij diensten leveren aan externe klanten, exploiteren we ook onze eigen projecten waarmee we kennis opdoen binnen de online branche. Onze onderneming is onderverdeeld in de volgende drie pijlers:

  • Grafisch vormgeving en creatie, ontwikkeling van logo, huisstijl, reclame en webdesign
  • Programmeer maatwerk en IT development, realisatie van maatwerk webshops, websites en online omgevingen
  • Marketing en communicatie, ontwikkelen van een passende strategie en positionering voor een website/webshop, met als doel optimale vindbaarheid en conversie.

Ondersteuning en mogelijkheden

Ligt jouw opleiding in het verlengde met één van de bovenstaande pijlers? Dan is er te allen tijde een leuke stage voor je beschikbaar binnen Cross Internet. Ook hebben we, indien dit gewenst is, een stageopdracht waarvan de resultaten daadwerkelijk worden gebruikt en toegepast.

Bij ons is het mogelijk om een afstudeerstage in Limburg te komen lopen, maar er zijn ook mogelijkheden omtrent een oriënterende stage. Het niveau van de stages binnen Cross Internet is zeer uitgebreid, want zowel mbo en hbo studenten als universitaire studenten kunnen stage bij ons komen lopen in Limburg. Of je nu op zoek bent naar een stage informatica / programmeur of een stage copywriting / tekstschrijven. De stageopdrachten binnen onze onderneming zijn uitdagend en daarnaast kun je veel leren van de booming online business. De stagecijfers die afgestudeerde stagiaires binnen organisatie behaald hebben, zijn bovengemiddeld en deze studenten hebben daarbij een slagingspercentage van 95%. Natuurlijk is dit grotendeels afhandelijk van de inzet en het doorzettingvermogen van de student. Dit is echter enkel mogelijk met een uitstekende begeleiding en een goede ondersteuning met vele contactmomenten. Binnen Cross Internet zul je beschikken over de kennis en ervaring van collega's die een (vergelijkbare) opleiding hebben gevolgd in dezelfde studierichting als jij!

Een aangename bedrijfscultuur met professionele houding

Ontdek de gevarieerde stage in Limburg met afwisselende taken die wij jou aanbieden. Hierbij zal een eventuele stageopdracht worden afgestemd op onze wensen, de wensen van jou als student en de eisen die jouw onderwijsinstelling stelt. Het is voor iedereen mogelijk om een stageplek te vinden binnen één van onze drie pijlers. De werkzaamheden die je uitvoert, zullen worden afgestemd op je opleiding, kennis en ervaring. Binnen Cross Internet gaan de informele sfeer en professionele kant hand in hand. De bedrijfscultuur is positief en gericht op efficientie en het effectief behalen van resultaten. Hierbij streven wij ernaar om het altijd beter te doen dan onze concurrenten.

Ervaringen van voorgaande stagiaires

Voorgaande stagiaires typeerden ons bedrijf als aangenaam met een prettige werksfeer, een professionele kijk op de zaken en boordevol mogelijkheden om aan je competenties te werken. Deze stagiaires volgende een opleiding aan Fontys hogescholen Venlo en Eindhoven (richtingen Heao, IMD media design & software engineering en Hbo Bachelor ICT), Gilde opleidingen Weert (commercieel en economie), ROC Breda en Eindhoven (marketing en communicatie), HBO Nederland Weert (bedrijfskunde), Sint Lucas Eindhoven (Mediavormgeving Interactief), Universiteit Tilburg (communicatie- en informatiewetenschappen) en Hogeschool Zuyd Sittard, Maastricht en Heerlen (Heao, technische informatica, HBO communication & multimedia design). Na de stageperiode hebben vele stagiaires een fulltime baan bij ons gevonden of hebben ze na hun stage een goedbetaalde bijbaan of flexibele oproepfunctie verkregen.

Grip op gamen

Middels 'Grip op Gamen' geeft André in de wereld van gamen. In veel gevallen zitten opvoeders, zowel ouders, verzorgers als professionals met vragen rondom het grip krijgen en houden op gamegedrag van hun king of jongere waar men mee werkt. Door de jarenlange ervaring opgedaan vanuit de praktijk heeft André Parren een unieke aanpak/methode ontwikkeld om ‘fervente gamers’ en de (directe) personen eromheen elkaar beter te laten begrijpen.

Bekijk deze case
Marjo van Geleuken - MarGel MarGel

" Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat Cross Internet Marketing een professioneel bedrijf is. Ze luisteren naar jou en maken hierop een mooie website die bij jouw wensen aansluite... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap