Inhoud In dit artikel

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, wordt gebruikt om websites binnen de organische zoekresultaten van Google hoger te laten ranken. Door het optimaliseren van je pagina wordt de vindbaarheid verhoogd en scoor je hoger in Google. Wil je met jouw website hoger ranken in de organische zoekresultaten, dan is zoekmachine optimalisatie in Google onmisbaar. Cross Internet helpt je om hoog in Google te komen én te blijven.

Wat is zoekmachine optimalisatie in Google?

Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere linkbuilding, content optimalisatie en het optimaliseren van de websitetechniek. De relevantie met belangrijke zoekwoorden wordt hierdoor vergroot en de autoriteit van je website stijgt. Dit zal ervoor zorgen dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore aan je website toekent, en heeft als gevolg dat de posities van je website op belangrijke zoektermen zullen stijgen. Uiteindelijk resulteert dit weer in meer relevante websitebezoekers.

Waarom is zoekmachine optimaliseren belangrijk?

Meer dan 70% van de mensen die in Google zoeken, zijn geneigd om op een organisch resultaat te klikken. Met een gedegen werkwijze en strategie proberen wij zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te komen. Vooraf bepalen we in samenspraak de doelen om de juiste strategie te hanteren. Je profiteert dan onder andere van de volgende voordelen:

  • Hoe meer bezoekers, hoe groter de kans op aanvragen;
  • Hoe hoger je website in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt;
  • Je naamsbekendheid wordt vergroot, omdat bezoekers je bedrijf op meerdere zoektermen tegenkomen;
  • Met een gebruiksvriendelijke website nemen bezoekers eerder contact op.

Wil je online succes behalen? Dan is zoekmachine optimalisatie een must. Je zorgt er op deze manier als het ware voor dat je op zoveel mogelijk zoektermen die overeenkomen met jouw producten/diensten wordt gevonden. Hoe beter je gevonden wordt, hoe groter de kans dat nieuwe klanten een aanvraag doen of iets bestellen. Alle websites bovenaan in Google hebben dit mede te danken aan zoekmachine optimalisatie in Google, want zonder SEO kom je niet aan de top.

Zoekmachine optimalisatie door Cross Internet

Cross Internet kan twee vormen van zoekmachine marketing inzetten om een website optimaal vindbaar te maken in zoekmachines: SEO en SEA. SEO heeft als doel om je website zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische zoekresultaten van Google en SEA (Search Engine Advertising) heeft als doel om je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te zetten middels advertenties. Doorgaans werkt adverteren sneller en is het constanter dan SEO, maar SEO is daarentegen meer een langetermijnstrategie.

Jouw website ook beter vindbaar laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 13 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )