Inhoud

Internetwinkel

Een groot deel van de bevolking bestelt tegenwoordig haar producten of diensten online. Jij wilt met je bedrijf hier op inspelen en laat een internetwinkel ontwerpen. Echter komt er veel kijken bij het ontwerp en hoe weet je nu zeker dat deze webshop ook conversies genereert? Door Cross Internet in te schakelen hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Onze specialisten zorgen ervoor dat je webshop voorzien wordt van een prachtig webdesign en de juiste content.

Potentiële klanten overtuigen van jouw webshop

Er zijn al veel internet winkels online te vinden. Hoe zorg je er dan voor dat potentiële klanten naar jouw webshop komen? Door de samenwerking aan te gaan met Cross Internet zal dit makkelijk verlopen. Onze specialisten zorgen er namelijk voor dat je internetshop voorzien wordt van een prachtig en uniek design. Tevens wordt het achterliggende systeem zo gemaakt dat er zelf ook producten, teksten en foto's toegevoegd en verwijderd kunnen worden. Het beheer wordt hierdoor simpel gehouden zodat aanpassingen snel doorgevoerd zijn.

Een webshop zal pas goed lopen wanneer klanten deze goed kunnen vinden. Er wordt door een groot aantal klanten gezocht via zoekmachines als Google. Het is daarom belangrijk dat je webshop hoog in Google zal eindigen, want zo zullen mensen eerder je webshop vinden. Wij zorgen ervoor dat je winkel online hoog in Google eindigt zodat er meer leads worden gegenereerd.

Een internetwinkel laten ontwerpen?

Een internetshop moet goed en logisch in elkaar steken. Door een goede indeling zorg je er namelijk voor dat klanten langer op je webshop blijven en op zoek gaan naar de producten die ze nodig hebben. Wanneer de indeling niet goed in elkaar steekt of klanten niet snel genoeg kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn, zullen ze van je website gaan en op zoek gaan naar een andere webshop. Cross Internet zorgt ervoor dat je webshop overtuigend en conversiegericht is waardoor klanten op een aangename manier kunnen winkelen. De focus van onze specialisten ligt op een aantal belangrijken punten. Zo zal het design uniek gemaakt worden waarbij gebruik wordt gemaakt van de juiste foto's en video's. Daarnaast wordt de indeling zo logisch mogelijk gemaakt en zal er relevante informatie aangeboden worden op de webshop.

Een webshop voor ieder platform

De internet winkels die wij lanceren zijn voorzien van een responsive webdesign. Dit houdt in dat de internet shops niet alleen te bereiken zijn via desktops en laptops. Klanten zullen de webshop ook kunnen bereiken via smartphone en tablet. Het design past zich namelijk aan op het schermformaat van het platform waarmee de webshop wordt bezocht.

Waarom kiezen voor Cross Internet?

Je vraagt je misschien af waarom je de hulp van Cross Internet moet inschakelen. Dit is heel eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat je webshop ontworpen wordt op een unieke manier en dat deze de concurrentie aan kan gaan met anderen. Na de lancering hoeft deze samenwerking niet te eindigen. Er kan namelijk gekozen worden om het onderhoud te laten uitvoeren door onze specialisten. Op deze manier kun jij je met andere zaken bezig blijven houden! Kom daarom in contact met onze specialisten.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )